StoryEditor
Hajdukčeka se objava

Šok na Poljudu, Hajduk ostao bez sportskog direktora: Bjelanović podnio ostavku koja je prihvaćena

9. studenog 2019. - 19:16

Saša Bjelanović više nije sportski direktor Hajduka! Prvi čovjek struke "bijelih" podnio je ostavku koja je prihvaćena, dogovoren je prekid suradnje.

Novi je to veliki potres na Poljudu, a koji se osjetio večer prije vrlo važnog susreta protiv Osijeka uoči kojeg se opasno trese stolica i treneru Damiru Buriću. Već ranije je dogovoren rastanak, navodno još sredinom tjedna, u srijedu, a trebalo je sve to skupa biti objavljeno u ponedjeljak, nakon derbija s Osijekom kako se ne bi narušavala koncentracija igračima i treneru, kako se ne bi dodatno remetila atmosfera.

Međutim, procurila je informacija ranije u javnost. Sve to skupa dodatno je uzburkalo duhove, poremetilo ionako nervozne i turbulentne pripreme momčadi za današnji susret te ionako naelektriziranu atmosferu u i oko kluba.

Podsjetimo, u ponedjeljak je ostavku podnio dopredsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić, dok je istog dana uvjetnu podršku predsjednika Uprave Marina Brbića da nastavi s radom dobio trener Burić koji je prethodno 48 sati bio na vagi. Još uvijek se čeka službena objava Hajduka, ali sve je jasno, Bjelanović je otišao.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 20:49