StoryEditor
Hajdukstručni komentar

Robert Jarni: Melnjak je veliki dobitak za Hajduk bude li u izdanju iz reprezentacije

25. rujna 2021. - 10:00

Robert Jarni je najpozvaniji komentirati dolazak Darija Melnjaka u Hajduk. 

Obojica su lijevi bekovi sa sjevera domovine. Pribislavec blizu Čakovca. To je Jarni. A Melnjak je Nedeljanec i Krkanec.

- Da, puno je navijača Hajduka na sjeveru – prisnažio je Melnjak.

Jarni je pak rodonačelnik te loze lijevih bekova u Hajduku što se sjevera spustila na jug, kao što su Hrman, Dolček.

Jarni je nenadamašan lijevi branič i brončani s Mundijala 1998., a sad je ruhu beskompromisnog TV-komentatora. Britak je na jeziku i rekli bismo: čvrsto grize tvrdu novinarsku koru.

Molimo vas komentar o dolasku Melnjaka, za našu i vašu Slobodnu. Što kažete?

- Pa zar mi, mislim naravno na Hajduk, već nemamo lijeve bekove i ja bih rekao dva najperspektivnija lijeva beka u cijeloj Hrvatskoj, Čolinu i Dolčeka – postavlja Jarni retoričko pitanje.

A u Poljudu su, eto, doveli i trećeg. Znate kako se kaže, nije višak ovaj tko dolazi, ako je bolji, višak postaju ovi koji su tu već...

- Melnjak je nedvojbeno pouzdan igrač i meni se uvijek sviđao. Sad kad su ga doveli logično je da je tu netko na prodaju, i to brzo, ali dobro, to ćemo ostaviti njima u klubu.

Sviđa vam se Melnjak?

- Sviđa. Bio je u reprezentaciji i to zasluženo i odigrao je dosta dobrih utakmica. Tad smo imali manjak lijevih bekova i dobio je šansu kojU je iskoristio. A sad lijevih bekova imamo i previše... Koliko može brzo doći u formu i u kakvom je ritmu, to me zanima. Sigurno je radio i nije se zapustio dok je čekao rasplet odlaska iz Turske i vjerujem da mu neće dugo trebati da uhvati ritam. Ako brzo uskoči i bude pravi kao u doba dok je igrao za reptezentaciju, onda će bit dobitak – smatra Jarni.

item - id = 1129944
related id = 0 -> 1131684
related id = 1 -> 1131605
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2021 07:16