StoryEditor
Hajdukpovukle se mnoge teme

Predsjednik Hajduka sudjelovao na sastanku u organizaciji međunarodne udruge nogometnih liga, pričalo se i o osnivanju Udruge prvoligaša

Piše PSD
18. listopada 2019. - 16:36

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić sudjelovao je na sastanku ''European Club Advisory Platform – London'' koji je okupio preko 300 sudionika iz više od 200 europskih klubova, a u organizaciji European Leagues - međunarodne udruge nogometnih liga, javlja hajduk.hr.

Predsjednik Brbić sastao se s predsjednikom European Leagues Lars-Christerom Olssonom te glavnim tajnikom Georgom Panglom koji podržavaju i zagovaraju osnivanje Udruge prvoligaša, a spremni su doći i podijeliti svoja mišljenja i iskustva kako bi HT Prva liga postala dio europskog udruženja, odnosno elitnog nogometnog društva. 

Na platformi se razgovaralo o novom sustavu europskih natjecanja od 2021. do 2024. godine, kako s natjecateljskog tako i s financijskog aspekta.

Održano je pritom i nekoliko panela, a spomenuta je i važnost dobre organizacije domaćih natjecanja kroz koje se klubovi plasiraju u Ligu prvaka i Europsku ligu.

#HAJDUK#MARIN BRBIĆ#EUROPEAN CLUB ADVISORY PLATFORM

Izdvojeno

09. srpanj 2020 15:31