StoryEditor
Hajdukutrka se nastavlja

Potraga za trenerom Hajduka: Jurić preskup, novi na popisu je Šibenčanin

10. studenog 2017. - 19:45

Novi na popisu je i - Goran Tomić, Šibenčanin, nekoć junior Hajduka koji je karijeru napravio u Italiji (Vicenza), a kao trener skrenuo na sebe pozornost trenirajući Šibenik i Istru. Ima kinesku epizodu, tamo je bio pomoćnik Svenu Goranu Erikssonu.

Možda da sjedne uz Reju?!

Povratak Mistera? Talijanski stručnjak kandidat za novog trenera Hajduka​

Jurčević bi nastavio s Bilićem

Hajduk, u ovoj situaciji, želi barem kroz prvu momčad vratiti dašak domaćeg ambijenta, to je prednost koju ima Goran Tomić, to bi bio adut i za Borimira Perkovića, to je pak manjak Željku Kopiću, ako smo dobro razumjeli “poljudske signale”. A Kopić ostaje stand by. Kao i Karačić. Kao i Nikola Jurčević.

Uglavnom, utrka se nastavlja, Jurića skidamo s popisa, Reja nije bio za izjave, iznenadili smo ga, možda, za koji dan... 

Ako smo rekli da bi u subotu Hajduk trebao biti načistu tko je trener, onda je još točnije da bi taj trener trebao povesti trening u ponedjeljak, popodne.

I kaže nam jedan od trenera koji nisu na popisu, šale radi, “stavi mene makar s 0,001 posto”, smije se, Hajdukov je veteran i aktivan trener i u trenutku nema ni taj promil šanse, pa ga ne spominjemo. Ali eto kako se sve prati ova burza trenera u trenutku previranja u kući “bijelih”.

Da, za Nikolu Jurčevića se čuje kako bi radije čekao novi posao uz Slavena Bilića... 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 16:29