StoryEditor
Hajdukvaš glas

Pitali smo vas što s Damirom Burićem, evo rezultata ankete

Piše A.J.
6. studenog 2019. - 10:36

Damir Burić u posljednje se vrijeme našao na udaru žestokih kritika, a jučer smo zatražili vaše mišljenje o njegovom statusu.

Pokušali smo na papir staviti sve argumente za i protiv Burićevog ostanka, što biste mu vi pokazali, palac dolje ili gore?

Rezultati su sljedeći: 48 posto vas smatra da Damir Burić odmah treba dobiti otkaz, 25 posto misli da mu treba dati još nekoliko utakmica da pokaže da zaslužuje ostati na klupi, dok je 27 posto stava da strateg Bijelih definitivno treba ostati na svom trenutnom radnom mjestu jer loši rezultati nisu njegova krivica.

Iako je uvjerljivo najviše vas glasovalo za njegovu smjenu, činjenica da ukupno 52% glasova otpada na dvije opcije koje Buriću daju barem još jednu šansu, indicira da je javnost podijeljena.

Razloga za to je nekoliko, a najjači argumenti za Burićev ostanak su drugo mjesto koje Hajduk i dalje drži te činjenica da je u klub došao tik pred početak prvenstva.

U svjetlu svega ovoga što se događalo proteklih dana, može se zaključiti da se uprava Bijelih odlučila za ovu drugu opciju koju smo ponudili u anketi, odnosno dati Buriću još neko vrijeme da im dokaže da je sposoban i dalje voditi momčad.

Na Poljud u nedjelju stiže Osijek koji je u prošlom kolu preokrenuo 0:2 protiv Rijeke u 3:2 te koji u posljednjih sedam službenih utakmica ima samo jedan poraz, 1:0 od Dinama.

Pritisak je velik, a dojam je da čak ni pobjeda sama po sebi neće osigurati treneru Bijelih mirnu budućnost. Potrebno je nešto više.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 18:10