StoryEditor
Hajduksretan nakon pobjede

Paolo Tramezzani: Mi sad možemo dobiti na mirnoći, ali pred nama je dug put

Piše Slaven Alfirević
22. siječnja 2021. - 20:52
Nikša Stipaničev/Cropix

Paolo Tramezzani, trener Hajduka primao je čestitke poslije utakmice:

- Ne smijemo misliti da smo napravili nešto veliko... Već za nekoliko dana čeka nas najvažnija utakmica (protiv Dinama, op. a.). Znam koliko to znači našim navijačima. Moramo glavu držati pognutu, raditi i pronaći kontinuitet. To ne možeš imati odmah, nakon tri-četiri dana treninga. Ali bakon nekog vremena, svakako.

O utakmici i pobjedi je pričao:

- Znali smo da će biti teško, ovdje je važna scena, u Šibeniku, nikome ovdje nije i neće biti lako (već hvata konce vaše lige, ulazi u štos, op. a.)... Ni drugim ekipama ovdje neće biti svejedno. Pokazali smo karakter i to me posebno veseli, jer bilo je i teških trenutaka u kojima smo se oduprli, pokazali čvrstinu. Vidio sam i druge dobre stvari. Sretan sam zbog igrača, znam koliko ova pobjeda znači za moral, za samopouzdanje. Mi sad možemo dobiti na mirnoći, ali pred nama je dug put, to je svima jasno. Večeras sam svakako sretan. Zbog igrača prije svega. Ovo daje vjeru, dobro smo krenuli...

Zanimalo nas je kako je to sastavio momčad, jer nije imao puno vremena da uoči sve mane i vrline kadra s kojima raspolaže. Međutim, kvalitetno je sastavio tim, bilo je to očigledno:

- Momčad koju sam izveo danas imao sam odmah u glavi nakon prvog treninga – naglasio je Paolo Tramezzani, debitant na Hajdukovoj klupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2021 15:54