StoryEditor
HajdukTorcidi 500 ulaznica

Određeni suci za četvrtfinale Kupa: pogledajte koja će ekipa dijeliti pravdu Hajduku u Gradskom vrtu

Piše PSD
27. studenog 2017. - 20:51
gnkdinamo_hnkhajduk31-060817.JPG

U srijedu nas u Gradskom vrtu s početkom u 18 sati očekuje najzanimljiviji Kup susret u kojem se sastaju Osijek i Hajduk, a za glavnog suca ogleda određen je Mario Zebec iz Cestice. Pomoćnici su Borut Križarić (Čakovec) i Ivica Modrić (Zagreb), dok je četvrti sudac Vedran Đurak (Stupno). Dvoboj u Gradskom vrtu jedini je koji će imati u dodatne suce, ovaj zadatak dobili su Igor Križarić (Čakovec) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina).

Inače fan shopu na Poljudu će se još u utorak od 9 do 20 sati prodavati ulaznice osječki Kup dvoboj. Navijačima Hajduka je za kupnju na Poljudu dostupno 500 ulaznica, a dodatna prodaja će također biti omogućena na dan utakmice u Osijeku. Radi se o personaliziranoj prodaji ulaznica što znači da se za svakog kupca vode detaljni zapisi o prodaji, tj. ulaznice se prodaju uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Cijena je 60 kuna.

Određeni su suco i za preostala dva dvoboja, u srijedu početkom u 15 sati u Maksimiru će snage odmjeriti Dinamo i Istra 1961, a sudit će im Damir Batinić iz Osijeka. U četvrtak je u Kranjčevićevoj s početkom u 16 sati na rasporedu ogled Rudeša i Lokomotive kojeg će voditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Utakmica između Inter-Zaprešića i Rijeke je na temelju dogovora klubova i uz odobrenje nadležne komisije odgođena za srijedu 13. prosinca.

Inače sva četiri dvoboja moći će se izravno pratiti i putem HNTV-a.

#HAJDUK#KUP#OSIJEK

Izdvojeno

04. srpanj 2020 14:14