StoryEditor
Hajduk‘borac bez mane‘

Nikica Cukrov u Hajdukovom podcastu: ‘Najdraži gol sam dao Bordeauxu, a najveća mi je životna pobjeda kada sam svladao karcinom‘

Piše S. A.
16. srpnja 2020. - 16:03
Robert Matić/hajduk.hr

- Hajduk mi je bio san, od malih nogu u Šibeniku, najdraži gol sam dao Bordeauxu, a najveća mi je životna pobjeda kad sam svladao karcinom – rekao je Nikica Cukrov, gost četvrtog podcasta kojega radi Hajduk Digital.

Podsjetimo, to je odjel „bijelih” zadužen između ostalog i za proizvodnju video-sadržaja što se emitiraju putem klupskih komunikacijskih kanala, a cjelokupnim projektom rukovodi Ante Bilić.

Jučerašnji gost bio je Šibenčanin Cukrov, borac bez mane kako su ga predstavili. Bivši je igrač Hajduka i reprezentativac, a igrao je i za Šibenik, Rijeku, te francuski Toulon. Povod je jadranski derbi s Rijekom, a Cukrov je igrao na obje strane, ne skrivajući kako ima hajdučko srce i dok je za Rijeku igrao.

Pričao je kako je doveden kao junior u Hajduk na Stari plac i nije odmah bio uspješan, iz Rijeke je došao u Hajduk u siječnju 1980., debitirao u 6:0 pobjedi protiv Manchester Uniteda.

Prepričavao je europske utakmice „bijelih”, svoj pogodak Bordeauxu za pobjedu 4:1 („cuker, cuker”, vikao je Mladen Delić), sudjelovanje u domovinskom ratu, bio je i prvi trener Šibenika u HNL-u. Sat i pet minuta trajala je ćakula sa Cukrovom, može se pogledati na podcastu koji je stalno dostupan na Hajdukovu YouTube kanalu.

Dosad su gostovali Boro Primorac, Ivan Katalinić i Mario Stanić, s tom praksom će i nastaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 10:55