Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Hajdukvjetar u leđa

Nijedan od četiri penala za Hajduk ne bi bio dosuđen da nije bilo VAR-a, Bijeli za sada mogu biti zadovoljni primjenom tehnologije

Piše S. A.
24. veljače 2020. - 17:32
Željko Hajdinjak/Arhiva/Hanza Media

Hajduk i njegovi navijači mogu bit zadovoljni VAR-om, nakon četiri runde u aktivi Hajduka su čak četiri kaznena udarca, tri penala u Varaždinu i još jedan u Koprivnici, te gol Krekovića za 1:0 protiv Gorice (pomoćni Novosel mahnuo je zaleđe, VAR ga je demantirao). Ukupno pet pluseva.

Dvije odluke bile su kontra, poništeni su golovi Eduoka u Varaždinu i Krekovića Gorici.

Nijedan od četiri penala za Hajduk ne bi bio dosuđen da nije bilo VAR-a. Koliko bi se otrova izlijevalo zbog sudačkih previda... I Hajduk živi mirnije, dišu i živi pravednije ozračje.

U to ime će i nastavak razgovora Hajduka u HNS-u, glede Udruge prvoligaša i bilo čega drugog proteći u mirnijoj atmosferi, s više povjerenja. Jer, sve ono što bi suci pogrešno prosudili i većinom oštetili Hajduk, VAR popravlja.

Još nam je nešto na duši reći, a to je opaska glede komentara u stilu - VAR pomogao Hajduku!? Ma nije VAR pomogao Hajduku, nego ispravlja nepravdu, stavlja sve na svoje mjesto.

Može se reći da je VAR i kao vjetar u leđa. V(jet)AR u leđa. Da se odnosi s HNS-om poprave. Jer, ipak su oni uveli VAR. I nije to mala stVAR.

#HAJDUK#VAR

Izdvojeno