StoryEditor
Hajdukšesta pobjeda na Poljudu

Ni golubovi ga nisu smeli, Bradarić je zadovoljan: Nakon Istre najbitnije je da smo pobijedili i pokazali veliku dominaciju

5. listopada 2019. - 19:46

Svastike nije bilo ovaj put na Poljudu pred utakmicu reprezentacije, barem je nismo vidjeli, ali jesmo Nevistića. Da nije u redovima gostiju bilo talentiranog vratara (na posudbi iz Rijeke) ili da su "bijeli" imali više koncentracije u završnici, Varaždinci bi u Splitu pretrpjeli potpunu katastrofu. Ovako su doživjeli samo pristojan poraz. A Hajduk je na prvenstvenu stanku otišao sa željenog prvog mjesta.

- Kontrolirali smo utakmicu od prve do zadnje minute, kada smo zabili gol bilo nam je lakše. Imali smo još izglednih prilika, moglo je to biti i uvjerljivije, ali nakon Istre najbitnije je da smo pobijedili i da smo pokazali veliku dominaciju. I dalje smo na prvom mjestu – rekao je zadovoljni Filip Bradarić nakon i svoje najbolje partije od povratka na Poljud.

Vratar Hajduka Posavec je uglavnom bio samo promatrač golubova koji su se zabavljali na travnjaku, a kolega mu na drugoj strani Nevistić prvo ime gostiju.

- Daj Bože da Posavec i dalje tako nastavi ha, ha! Nevistića znam iz Rijeke. Veliki je potencijal, primio je dva gola, ali je branio odlično – istaknuo je Bradarić.

Šesta pobjeda na Poljudu, ali u gostima je Hajduk svladao samo Varaždin?

- Teško je to pojasniti. Da smo pobijedili u Puli vjerojatno bi se drugačije pričalo. Sigurno među nama postoji nekakva psihološka barijera. Zato svi jedva čekamo sljedeće gostovanje da se s njega vratimo sa sva tri boda (nap.a. Lokomotiva) – uvjeren je veznjak "bijelih".

Koliko su vas smetali golubovi?

- Ha, ha, ha... Iskreno, primijetio sam ih, ali kada igraš ne obazireš se na to.

"Centrala" Bradarić-Nejašmić je jako dobro funkcionirala?

- Dobro se uklapamo, ali može to još i bolje. Sluša, dobar je. Ima veliki potencijal, ako nastavi ovako čeka ga lijepa budućnost – istaknuo je Bradarić.

Koliko ćemo još gledati Hajduka na prvom mjestu?

- Dugo nadam se. Obećajem da ćemo u svakoj utakmici dati maksimum – najavio je Bradarić.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 01:07