StoryEditor
Hajduknikako kompletni

Nevolja nikada ne dolazi sama: Tudor će za derbi s Osijekom morati opet mijenjati obranu, ovaj put izostaje Vušković

1. srpnja 2020. - 17:56
Ronald Goršić/Hanza media

Nevolja nikada ne dolazi sama, pored bodova u Velikoj Gorici Hajduk je ostao i bez Marija Vuškovića. Zbog zarađenog trećeg žutog kartona Vušković će morati preskočiti nedjeljni derbi protiv Osijeka na Poljudu.

Nakon što su u porazu kod Gorice bili bez čak sedmorice, do Osijeka „bijeli” će se koliko toliko kompletirati povratcima nekih igrača. Nakon pauziranja u Gorici zbog tri žuta kartona vraćaju se u momčad Mijo Caktaš i Kristian Dimitrov, čeka se potvrda u kolikoj se mjeri od ozljede ramena oporavio Brazilac Jairo...

U situaciji kada je nakon ranijih ozljeda Nihada Mujakića i Stefana Simića ostao i bez požutjelog Dimitrova, trener Igor Tudor vratio se u Gorici formaciji s četiri igrača u zadnjoj liniji, a stoperski par činili su Ardian Ismajli i Vušković. Za nedjelju se vraća Dimitrov, ali sada nema Vuškovića. Pokušaj s četiri igrača u zadnjoj liniji nije donio nikakav napredak u igri u odnosu na prethodne susrete s trojicom. Vidjet ćemo za što će se Tudor odlučiti u nedjelju.

Šteta zbog 18-godišnjeg Vuškovića što će preskočiti derbi jer je u ovoj blijedoj fazi sezone Hajduka jedna od rijetkih svijetlih točaka. Predstavama na terenu opravdao je Tudorovo povjerenje, makar ni on u Gorici nije bio na visini zadatka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2021 15:50