StoryEditor
Hajduksvi na poljud

Nekoliko sati prije utakmice, Dambrauskasa muče tri dvojbe oko sastava Hajduka

14. svibnja 2022. - 15:44

Tri su dvojbe u Valdasa Dambrauskasa, trenera nogometaša Hajduka. Nekoliko sati do početka utakmice protiv Istre 1961 u kojoj su "bijelima" neophodna tri boda e da nastave pritiskati Dinamo prije sutrašnjeg nastupa "modrih" u Šibeniku, Dambrauskas može kombinirati sa svojim sastavom.

1. Na poziciji stopera, uz Eleza, je li se Ferro dovoljno oporavio ili će Simić startati od početka kao što je igrao u nastavku susreta u Rijeci?

2. U veznom redu u stroj se vratio Vuković što je važna karika, vezisti se sad mogu opteretiti do kraja, znajući da imaju adekvatnu alternaciju. Dakle, od prve minute Grgić koji je također nedavno bio ozlijeđen ili upada Vuković, oporavljen nakon što je vukao ozljedu koljena još od sudara s Dinamom?

3. U ofenzivi je pitanje da li opet posegnuti za Čolinom koji je u dobroj formi li se pak vraća Sahiti koji je zbog viroze, pa potom smrti majke ispao iz ritma, ali se vraća dobrim treniranjem...

Bez obzira što ima i ozlijeđenih (na primjer Mlakar), Dambrauskas može kombinirati, a koju god postavu sastavi jedno je jasno: mora pobijediti!

Kako je Valdas rekao jučer:

 - Imamo dva jaka razloga za pobjedu, osigurati drugo mjesto i pritiskati Dinamo prije nego što nastupi u Šibeniku...

Dovoljno da se dođe u Poljud u 19.05 sati i pomogne "bijelima"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 15:44