StoryEditorOCM
Hajdukgušt za gledat‘

Navijači zadovoljni nakon pobjede u Osijeku: ‘Konačno Hajduk kakvog svi želimo‘

12. ožujka 2023. - 22:39

Hajdukovi navijači zadovoljni su nakon pobjede njihovih ljubimaca u Osijeku, svidjela im se povučenija uloga Filipa Krovinovića, a kao igrača utakmice mahom vide Yassinea Benrahoua, koji je izborio jedanaesterac za prvi gol te centrirao iz kornera za drugi. No, navijači su prije svega zadovoljni borbenošću „bijelih“ u Gradskom vrtu.

- Konačno Hajduk kakvog svi želimo. Trkački, formacijski. Voljom i glavom potpuno kakve želimo uvijek. E, da je još šest bodova od Istre i Lokomotive, imali bi se čemu i radovati. Ovako možemo jedino učvrstit drugo mjesto i vjerovati u kup, ako i njega ne uspijemo us..t – napisao je Toni.

- Ovako se bori za sveti dres! U večerašnjoj pobjedi ne triba tražit dlaku u jajetu. Bravo svi! – pohvalio je „bijele“ Jure.

Kao i mnogima, i Deanu se svidjela varijanta s Krovinovićem u nešto povučenijoj ulozi i Yassineom Benrahouom na mjestu koje je do sada bilo rezervirano za Filipa.

- Vrhunska utakmica! Čini se idealno ovo kad je Krova na zadnjem veznom, a Jasminko (Benrahou, op. a.). Parilo se da imamo igrača više u sredini terena. Ferro prvo poluvrijeme jako dobar, drugo nešto slabiji. Mali Vuška kao da je već godinama standardni stoper. Baš je gušt bilo ovo gledat!

image
Vlado Kos/Cropix

I Marko je također pohvalio „Jasminka“ Benrahoua.

- Marokanac jako dobar, ima dobar pregled, motoriku, vidi se da je bio van forme neko vrijeme, ali i da ima špirita u njemu. Kad se trči i bori, onda i rezultat može biti dobar

Marin je uvjeren kako pozicija na kojoj je igrao u Osijeku više odgovara Krovinoviću, nego ona dosadašnja, ofenzivnija.

- Krovinović je potpuno drugi igrač kad igra na svojoj poziciji, nadam se da ga nikad više nećemo gledat na desetki – napisao je Marin.

Navijači su, osim standardno dobrih igara Marka Livaje, ovaj put hvalili i njegovu borbenost.

- Livaja pretrčao više nego Brozović – našalio se Veka.

- Ne znam tko ga je gonio... Rastrčan, lepršav. Na početku utakmice se vidjelo na njemu da će gristi... Još da je ona ušla... Fantastično, standardno! – na Vekin se komentar nadovezala Silvana.

Hvali se i borbenost Rokasa Pukštasa.

- Pukštas i njegov trud i trk je predobro gledat, pretrčao je najviše na utakmici. Marokanac je igrač utakmice definitivno, a Livaja, jednostavno je čovjek doktor nogometa i doktro driblinga. Igra je bila dobra, neću puno hvalit da ne bih urekao. Idemo dalje – napisao je Manuel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 09:58