StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Navijači su podijeljeni oko pobjede Hajduka: ‘Daleko od dobrog, ali neopisivo stabilnije i bez izmišljanja tople vode‘

Piše Toni Bilić
18. ožujka 2023. - 23:00

Hajdukovi navijači komentirali su na društvenim mrežama minimalnu pobjedu nad Slaven Belupom. Neki kritiziraju igru, ali dosta je zadovoljnih stabilnošću obrane, koja drugu utakmicu zaredom nije primila gol.

- Bravo! Nakon što smo pod Lekom u prvih 8 utakmica primili 17 golova, neopisivo je lijepo drugu utakmicu završit čiste mreže! Daleko od dobrog, ali neopisivo stabilnije i bez izmišljanja tople vode – napisao je Jurica.

- Svakome možemo zabit gol i trebali bi stalno igrat ovako strpljivo, čekajući svoju šansu. Ovakvom igrom dvije utakmice bez primljenog gola, a s jurnjavom po cijelom terenu obrana je curila na sve strane – smatra Kristijan.

Vinko je dao malo opširniju analizu utakmice.

- Još jedna tvrda i teška utakmica. Svi koji dolaze na Poljud, zatvore se i igraju na kontre. Hajduk opet nedorečen, teško stvaraju šanse, a ono malo se ne iskoristi. Da nije Mikanović potega bombu, ko zna kako bi završilo!? Pobjedi se ne gleda u zube, pogotovo bez primljena gola. Sve u svemu, čista i zaslužena pobjeda. Čekaju nas mirna dva tjedna i pauza do gostovanja u Šibeniku. Nadajmo se da nas čekaju vedriji dani. Čestitke na pobjedi i hvala na dva tjedna mira!

- Tri boda se pišu, igra je bila na trenutke u skladu s napadačkim stavom, kojim se morao nekako probiti ovaj bunker. Iako je gol postignut iz jedne od situacija koje nisu bile čist posjed. Samo hrabro dalje, njegovati čvrstinu u sredini i onda je i obrana sigurna – napisao je Ratimir.

Jure je mišljenja da je Nikola Kalinić zaslužio igrati više od samo 20 minuta, koliko je dobio protiv Slaven Belupa.

- Nikola Kalinić, bez obzira na fizičku spremnost, zaslužuje malo veću minutažu! Najbitnije od svega je da se piše današnja pobjeda i sličan scenarij u polufinalu kupa!

- Još uvik fali ritma i čvršći pritisak, tako da protivnik mora izbijat, a ne pas igrom izlaziti iz svoje polovice – napisao je Damir.

Jedan njegov imenjak bio je vrlo kritičan.

- Slučajna pobjeda. Igra bez glave i repa i jedino šta je dobro je gol za pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2023 23:00