StoryEditor
Hajdukne odstupaju

Nadzornici o odnosu s HNS-om: Hajduk neće biti poligon političara za njihova unutarstranačka ili međustranačka svinjarenja

7. srpnja 2019. - 00:04
hajduk_skupstina6-060719

Veliki pljesak dioničara pokupio je jedan od članova Nadzornog odbora Sergije Popović:

- U ime svih kolega nadzornika jasno kažem: Hajduk neće biti poligon političara za njihova unutarstranačka ili međustranačka svinjarenja! Ako nismo komentirali, ne znači da smo stali na njihovu stranu. Od stranog povjerenika neće se odstupiti.

Na istu je temu mišljenje dao i nadzornik Marko Mustapić:

- Nitko od nas ni milimetar nije promijenio mišljenje. Razmišljali smo što je dugoročno dobro za Hajduk i što to domaćinstvo utakmice s Mađarskom donosi. Nogomet je politički instrumentaliziran i ta je utakmica događaj koji je u funkciji izborne kampanje. Razgovor je samo nastavak borbe da se stvari napokon dovedu na svoje mjesto. Ne tako da Kustić i ekipa pričaju o reformama, već da krenu u raščišćavanje odnosa u HNS-u. Da igraju pet godina zaredom u Poljudu, ne bi popravili štetu koju su napravili Splitu i Dalmaciji.

Perasović je dodao:

- Iz izolacije ne možemo ništa promijeniti. Stojim iza svake riječi izgovorene na Rivi. Moramo vidjeti može li se „ući“ u institucije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 20:05