StoryEditorOCM
Hajdukbeskrajan derbi

Mišo: Naša publika je izbirljiva, očekuju šanse i golove!

Piše PSD.
26. veljače 2013. - 14:20
Ista meta, isto odstojanje. Sutra je u 19 sati opet na rasporedu derbi Hajduka i Dinama koji se trebao odigrati u nedjelju, no kiša je imala drugačije planove, a ostatak Hajdukove ekipe s vilama bio je na selu, na produženom vikendu. I tako, imamo beskrajni derbi.

Kao u filmu Beskrajni dan. I jedni i drugim imaju novu priliku krenuti iz početka, donekle drugačije izmiješati karte...
- Nemam što puno sada govoriti. Što sam govorio ranije, stoji i i sada s naše i Dinamove strane. Izmišljati toplu vodu bilo bi suvišno - kazao je Hajdukov trener Mišo Krstičević koji i dalje govori kako bi za njegovu momčad bilo bolje da se igralo u nedjelju, ali...

- Sigurno bi bilo bolje da smo igrali taj dan. Željeli smo igrati, ali bilo je i objektivnih okolnosti tako da se utakmica nije odigrala, na našu žalost. Sada smo smo upali i u druge probleme. Pokušali smo pomaknuti utakmicu s Cibalijom za nedjelju, to je otpalo. Tako da sada imamo utakmicu s Cibalijom u subotu, a dok nakon derbija dođemo doma i zaspemo, to je već rano ujutro. Ostaje nam četvrtak za oporavak, petak je put pa u subotu utakmica, to je katastrofa. Ali, mogli bismo sada plakati sto dana, nema smisla. Trebamo naći motiva i nadam se da će publika doći barem u jednakom broju kao u nedjelju. I da će nas podržati i da ćemo zajedno učiniti sve da dobijemo - kazao je Krstičević.

Ostajete pri napadačkoj taktici?
- I prošli smo put govorili o igri, naša publika je izbirljiva, očekuju dobar nastup i šanse i golove. Puno je derbija proteklo u zatvorenoj, rovovskoj utakmici. Nadam se da će i Dinamo tražiti što bolji rezultat.


PERO SMOLČIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 04:40