StoryEditorOCM
Hajdukstrijelac u osijeku

Melnjak naglasak stavio na obranu: ‘Za samopouzdanje momčadi je jako bitno što smo sačuvali čistu mrežu‘

12. ožujka 2023. - 21:29

Dario Melnjak bio je strijelac drugoga Hajdukova gola u Osijeku, no naglasak je stavio na obranu koja je prvi put pod vodstvom trenera Ivana Leke u prvenstvenom susretu utakmicu završila bez primljenoga gola.

- Za samopouzdanje momčadi je jako bitno što smo sačuvali čistu mrežu, „clean sheet“. Pokazali smo da vjerujemo jedni drugima na terenu, ostavili smo srce, borili se jedan za drugoga i, što je najbitnije, poslije tog poraza u prošlom kolu osvojili tri boda koja su prebitna, koja ne smiju ostati na ovome. Moramo i dalje ostati na zemlji i potvrditi ova tri boda na svakoj sljedećoj utakmici, jer to je ono što mi želimo i što žele ljudi koji nas vole – kazao je Melnjak.

Osijek nije uspio ozbiljnije zaprijetiti ni nakon puno promjena u drugom poluvremenu.

- Oni su u drugom poluvremenu dosta riskirali s puno igrača naprijed, mi smo dovoljno sve blokirali i stvarno vjerujem da je to donijelo puno samopouzdanja obrani koja se često mijenja zbog izostanaka ili nečega drugog. Kod gola je lopta došla na moju lijevu nogu i sretan sam zbog toga, ali stvarno bih se fokusirao na ono što imamo sljedeće.

Hajduk je prije desetak dana također slavio u Osijeku, tada u kupu, ali nakon toga je uslijedilo novo razočaranje protiv Lokomotive na Poljudu. „Bijeli“ se sada nadaju da se to neće ponoviti protiv Slaven Belupa u subotu.

- Vjerujem da ćemo krenuti s istim mentalitetom, s istom pričom koju smo imali prije utakmice u Osijeku i pretočiti to što smo napravili danas na utakmicu protiv Slaven Belupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 18:06