StoryEditorOCM
HajdukUno di noi

Marko Livaja je splitska ikona! Otkrivamo četiri razloga zbog kojih je toliko omiljen, jedan je posebno bitan...

Piše Sport SD
6. svibnja 2023. - 11:17

1. Marko je nogometna klasa!

Godinama već Hajduk nije imao takvog majstora u svojim redovima, nekoga tko se tako brzo prilagodio i odmah donio rezultat. Golovi su padali i padaju na sve strane. Livaja grabi prema drugoj uzastopnoj tituli najboljeg strijelca lige. S Hajdukom je osvojio i Kup, a smiješi im se još jedan naslov u tom natjecanju. Svojom igrom momčadi daje dimenziju više, a svojom pojavom u napadu automatski veže barem dvojicu na sebe i tako otvara prostor suigračima.

image
Vojko Basic/Cropix

2. Marko je dio ekipe!

Iako u Splitu uživa status možda i najveće zvijezde, Livaja ne bježi od ljudi. Štoviše, strpljivo pozira i potpisuje. Ali ne samo to. Pojavljuje se i na brojnim događajima u gradu pod Marjanom. Često ga se tako može vidjeti na tribinama kad se igra košarka, futsal... I sam se "na Jadrana" ljeti voli okušati u malom balunu. Uvijek je tu, među ljudima, među svojima. Narod ga je prepoznao i vinuo u zvijezde, a Marko to nije zaboravio.

image
Duje Klaric/Cropix

3. Marko je jaka glava!

Biti najbolji igrač Hajduka znači i veliki teret. Nije lako nositi bijelu desetku na leđima. Od njega se automatski očekuje duplo više nego od ostalih. Pritisak je velik, titule u prvenstvu već dugo nema. Nerijetko se čuju glasine o krizama, svađama... Ali Marka to ne dira previše. Na terenu i van njega je potpuno "cool", fokusiran na samo jednu stvar. I on samo jednu želju ima...

image
Duje Klaric/Cropix

4. Marko ima najveću podršku!

Žena koja zna što mu najviše treba je Iris, njegova supruga. Smirio se i skrasio uz našu poznatu manekenku. Zbog nje je sa sebe skinuo etiketu "zločestog dečka" hrvatskog nogometa. Zajedno vode miran obiteljski život, imaju i dvoje djece. Skupa se pojavljuju na brojnim društvenim događajima u Splitu. Rado su viđeni gosti.

image
Nikola Vilic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:04