StoryEditor
Hajdukizborili play-off

Marijan Budimir prezadovoljan igrom juniora Hajduka: Mislim da smo po prikazanom trebali i pobijediti, bili smo bolji

Piše R.R.
24. studenog 2021. - 18:08

Marijan Budimir, trener Hajdukovih juniora bio je zadovoljan nakon utakmice u Minsku. Neodlučenim rezultatom njegova je momčad izborila nastup u play offu Lige prvaka mladih u veljači sljedeće godine. 

- Čestitke svima, od logistike do stožera, ovo je nagrada za naš trud i rad još od ljeta. Lavovski se radilo, trudili smo se maksimalno i znali smo da ćemo biti nagrađeni. Igramo proljeće u Europi, to je najvažnije - kazao je Hajdukov trener.

Jesu li vas domaćini nečim iznenadili?

- Pa i nisu, znali smo da će navaliti od početka, nisu imali što izgubiti. Teren je bio očišćen, ali tvrd i brz i bila je potrebna prilagodba. Primili smo gol u nezgodnom trenutku u samoj završnici prvog poluvremena, ali treba kazati da nismo bili pravi, nekako smo čekali kao da će vrijeme samo proći, nismo igrali. No u svlačionici smo se dogovorili da malo okrenemo situaciju, počnemo igrati, da smo bolji i to smo pokazali. Rezultat je dobar, ali mislim da smo po prikazanom trebali i pobijediti, bili smo bolji.

Dobra je reakcija bila i sa klupe.

- Krenili smo s Lazarom koji je tehnički potkovaniji i koji će znati stati na loptu i smiriti nalete u početku. U nastavku je ušao Pukstas koji je drugačiji tip igrača. Znali smo da će oni pasti sa snagom, a on je igrač oji unosi dosta energije i silinom može razbiti suparnika.

Ždrijeb?

Prekrasno je to čekati, nakon dugo godina Hajduk će igrati proljeće u Europi, makar kod juniora. Želim da i seniori što prije ponove ovaj rezultat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 18:49