StoryEditor
Hajdukgdje će delić?

Marcus McGuane ni danas nije ništa bliži Hajduku: vezni red je prebukiran, a pojavila se i opcija dovođenja Bradarića

Piše S.A.
23. kolovoza 2019. - 01:04

Marcus McGuane nije se jučer približio Hajduku, dakle ostajemo na istim postavkama, o njemu se raspravlja ili je njegovo ime na stolu, kako hoćete, ali je daleko od realizacije, a mi ostavimo vrata malo odškrinuta... I ostavljamo ih.

Ideja oko eventualne, čak bismo rekli moguće posudbe Filipa Bradarića mogla bi isto tako utjecati na razvoj situacije oko zadnjeg veznog Barcelone B s irsko-britanskom putovnicom, ali još i više eventualna prodaja Hamze Barryja. Da se Hamzu proda, zaradi se barem nešto, pa da se onda novac dalje vrti, pa da se prostor otvori.

Evo je Miya iz Ugande otišao iz Gorice u Konyaspor za milijun i pol eura, pa što ne bi i Hamza Barry negdje se snašao.
Ima milijun kombinacija i sve je otvoreno još desetak dana.

McGuane je svojim imenom postao vijest dana, još više provenijencijom, da netko tko je prošao juniore Arsenala, pa se smjetio u Barcelonu, makar bila B, želi doći u Hajduk i doputovati u Split na preglede, na potpis, samo po sebi zvuči intrigantno.

Je li zapelo oko njegovih očekivanja, visine gaže na posudbi? Prije će bit u pitanju minutaža, jer Hajduk ima prebukiran vezni red (Jurić, Kalik, Beširović, a gdje su još Barry, nezamjenljivi Nejašmić...). I ako iza kantuna stoji prilika da se poentira s Bradarićem, jasno je da se McGuane jučer nije približio Hajduku.

Treba pričekati da se razbistri situacija oko prebukiranih imena u veznom redu, stoga je i Marcus McGuane na poziciji stand-by.

Ivan Delić, traži ga Istra 1961, ali bi mogao i u Varaždin. ‘De li će Delić?’ Na popisu je onih kojima se posudba savjetuje. Samo da igraju. Drugu ligu su prerasli.

#HAJDUK#MARCUS MCGUANE

Izdvojeno

06. srpanj 2020 05:55