StoryEditor
Hajdukkoliko će dobiti hajduk?

Manchester City jako je zagrizao za Palaversu, no jesu li u spominjani iznos transfera uračunate igračeva plaća i potencijalni bonusi?

Piše Slaven Alfirević
17. siječnja 2019. - 13:43

Hajduk je priznao, potvrdio kontakt s Manchester Cityjem, premda se ujedno pojavljuje i informacija kako je zapravo osam milijuna eura iznos ukupne vrijednosti transfera: odšteta, bonusi koji povećaju osnovnu odštetu, te pripadajuća plaća, primanja nogometaša Ante Palaverse.

Teško je još uvijek sve to raščaniti, koliko bi Hajduku pripalo, ali kad se sve zbroji dolazi se do cca osam milijuna eura, kako je jučer objavljeno.

Hajduk na prvi balun nije odbio ponudu, toliki iznos i veliki, bogati klub koji traži mladog igrača ne odbijaju se tek tako a priori, tim prije što u pregovorima postoji i opcija da se Palaversa zadrži u Hajduku neko vrijeme, baš kao je to uradio Mario Pašalić kad se prodavao u Chelsea, šest mjeseci je još ostao u pomoći "bijelima".

Iz Hajduka su objavili: Manchester City je pokazao interes za našeg igrača Antu Palaversu i možemo samo potvrditi da su uspostavljeni kontakti!

Tu smo, dakle, danas, četvrtkom izjutra.

Dosad je rekord u nogama Nikole Vlašića u iznosu od 8,7 milijuna eura pri odlasku u Everton. A istini za volju točna cifra glede Palaverse još je u fazi neslužbenih špekulacija.

Palaversu prati City odavna, a otkriva se da su ga skauti gledali i u nastupu 45 minuta protiv Dinama iz Bukurešta, nekidan na terenima sportskog centra Papillon u Beleku/Antalyji...

#HAJDUK#MANCHESTER CITY#ANTE PALAVERSA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 12:52