StoryEditor
HajdukJunak pobjede

Lovre Kalinić nakon slavlja u Jadranskom derbiju: Nećemo sad poletjeti, pobjede nam moraju postati rutina

28. veljače 2021. - 00:27
Matija Djanješić/Cropix

- Najvažnije je da je ekipa reagirala na način na koji je reagirala. Mislim da je zaslužena pobjeda Hajduka, mislim da smo svih 90 minuta stvorili puno više šansi i konkretnijih šansi i zasluženo tri boda idu za Split - rekao je Lovre Kalinić nakon pobjede u Rijeci.

- Sigurno nam pobjeda puno znači, ali mlada smo momčad, bit će tu oscilacija u igri, to je normalno. No, mi ćemo pokušati u svakoj utakmici dati maksimum i u svakoj utakmici nas zanimaju tri boda, i naravno da u Kupu doguramo što dalje moguće. Nećemo sad poletjeti zbog ovoga, nogomet se igra za pobjede i to nam mora postati nekakva rutina.

Vidi se da su Livaja, Kačaniklić i Fossati momci s iskustvom, koji imaju kvalitetu i da će našoj mladoj momčadi puno pomoći u njihovom razvoju i da budu bolji igrači. Moramo samo nastaviti ovim putem i mislim da smo na dobrim stazama.

U utorak nas čeka Zagreb u kupu, to su uvijek te trik utakmice i, ako uđeš iti malo opušteno, protivnički igrači se želi nametnuti i pokazati da možda i oni zaslužuju nositi Hajdukov dres, tako da u tim utakmicama sigurno moraš ući maksimalno spreman kao i u svaku drugu, jer nikad ne znaš u kojem grmu leži zec i odakle će iskočiti. Tako da, uvijek moraš biti spreman dati sto posto bez obzira protiv kojeg protivnika igraš - zaključio je Kalinić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2021 04:46