StoryEditor
Hajdukpobjeda u šibeniku

Livaja opet junak! Nažalost, zbog ozljede je morao napustiti igru. Nadamo se da nije ozbiljno...

17. svibnja 2021. - 09:26
Nikša Stipaničev/Cropix

Dalmacijoooo, moja ružo procvalaaaa... orilo se iz svlačionice Hajduka, dopiralo tamo iz prostorija Šibenika iza gola sve prema novinarskoj loži sa strane... 

Nema publike, pa kad se raziđe ono malo sretnika što smiju gledati uživo, onda i pjesma odjekuje u gluho popodne.

Slave igrači Hajduka novu pobjedu, nije baš da je domaćima zasmetalo slavlje, mogli su se i Šibenčani pridružiti u toj strofi o „dalmaciji, ruži procvaloj”, oni su izborili opstanak, a Hajduk uspijeva osvjetlati obraz u finišu sumornog prvenstva.

Na kraju, sve vam je to repriza: lagani naklon Livaje i to je bilo to, sad je Stipe Biuk centrirao Marku i Livaja se ovaj put prometnuo u junaka pobjede. Zamijenjen je u 63. minuti, držao se za mišić. Nadamo se da nije ništa ozbiljno.


Biuk je bio najbolji protiv Gorice, prije toga Livaja protiv Varaždina (na penal što ga je isposlovao Biuk), a sad je Biuk iz kornera asistirao Livaji. Lijep i drugi gol, Fossati, pa Jurić za Jakoliša.

Kod Šibenika dobar Mario Ćurić, ali i Suad Sahiti, pogodio je vratnicu.

Ako ćemo tražiti tragičara, onda je to domaći vratar. Strpljivi Hajduk, baš kao i u Varaždinu, opet je dočekao kiks vratara. Lovre Rogić je izbio loptu u korner, a onda na nabačenu loptu nije najbolje reagirao.

No, ovo je utakmica u kojoj poraženi ne tuguje odveć, a slavi pobjednik, pa prema tome ako biramo jednog, najboljeg, palac gore Livaji! 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2021 16:25