StoryEditorOCM
Hajdukpomiješani osjećaji

Leko zadovoljan pobjedom, ali ljutit zbog dvije ključne ozljede: Nadam se da će biti dobro

Piše Slaven Alfirević
19. svibnja 2023. - 18:46

Nije se samo Borevković ozlijedio, loše se ćuti i Awaziem poslije utakmice. Trener Hajduka Ivan Leko je na pressici rekao o tome vrlo eksplicitno:

- Borevković nije dobro, loše je i neću ništa reći, ljut sam ka‘ pas! Nadam se samo da ozljeda Awaziema nije ozbiljna.

O utakmici je kometirao:

- Naša je zaslužena pobjeda. Bili smo dobri, dominirali smo u prvom poluvremenu, lako smo dolazili do šasi, mogli dati više golova. U nastavku je Slaven odgovorio s većim presingom, bili su žešći, manje smo uspjeli kreirati u napadu., falilo je mirnoće u dodavanjima. Komplimenti mojim momcima, svaka im čast. Igramo dobar nogomet, imamo dobar rezultat. Dobijemo Osijek sa 3:0 koji je dobar, izmetemo Lokomotivu koja je isto tako dobra, dobijemo sad u Koprivnici gdje nikad nije lako.  Za pet dana imamo ključnu utakmicu sezone... - najavio je Leko

Zadovoljan je, ali ljutit zbog ozljede prije svega Borevkovića.

- Bili smo dobri od prve do zadnje minute, pogotovo mi se prvo poluvrijeme jako svidjelo. Šteta što nismo otišli na 0:2 ili 0:3, što smo mogli. U drugom poluvremenu je Slaven odgovorio s većim presingom i promjenom, trebalo nam je 15-20 minuta da se na to adaptiramo. U zadnjih par tjedana ne možemo ni gore ni dolje, ali su moji igrači ostali mirni, fokusirani, disciplinirani. Mirni smo uoči finala kupa. Način, ponašanje na treningu, kako momci žive i koliko su svjesni svega toga skupa, daje nam pravo da budemo mirni uoči te ključne utakmice u srijedu - rekao je Leko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:38