StoryEditor
Hajdukgotovi radovi

Kompletiran još jedan infrastrukturni projekt na Poljudu: hajdukovci će jutarnji trening odraditi na renoviranom pomoćnom hibridnom travnjaku

Piše PSD
14. listopada 2021. - 09:57

Hajdukovci će današnji jutarnji trening odraditi na renoviranom pomoćnom hibridnom travnjaku koji je prvotno postavljen u ljeto 2018. godine. Radovi na Poljudu u punom su jeku još od kraja svibnja ove godine kada se krenulo s radovima na zamjeni glavnog travnjaka koje je Bijele dočekao u novom ruhu prije početka nove natjecateljske sezone - piše Hajduk.hr.

Krajem kolovoza Klub je odlučio investirati i kompletno obnoviti hibridni travnjak na pomoćnom terenu na kojem prvotimci svakodnevno odrađuju trenažni proces. Momčad je treninge u međuvremenu odrađivala u Klisu, Kaštel Gomilici, Žrnovnici i Mravincima čijim se domaćinima i ovim putem zahvaljujemo na iznimnom gostoprimstvu I srdačnosti kojim su dočekali igrače i stručni stožer I bili im na raspolaganju.

Uklonjen je na pomoćnom travnjaku kompletan organski sloj, nasuta je nova zemlja i zasađena nova trava u optimalnim vremenskim uvjetima kako bi se travnjak u najbržem mogućem roku obnovio. Klub je napravio glavninu infrastrukturnih ulaganja u ovoj fazi sukladno planu koji je postavljen po završetku prošle sezone, a momčad će kompletiranjem ovih radova dobiti još kvalitetnije uvjete treniranja. 

item - id = 1134887
related id = 0 -> 1137437
related id = 1 -> 1137441
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 03:53