StoryEditor
HajdukHALO, BING

Kolo sreće se okreće, čak 86 posto navijača Bruggea odobrava dolazak Letice, ali ni u ludilu ne bi za njega dali 6 milijuna eura!

14. lipnja 2018. - 13:30

Karlo Letica, da, svakako, ali ne za šest milijuna eura... U Belgiji, na stranicama nogometne revije "Voetbal 24" nova je anketa. Nakon što su čitatelji, s naglaskom na navijače Bruggea, aklamacijom prihvatili ideju da Letica bude njihov novi vratar i to s preko 86 posto onih koji su podignuli palac uvis, sad je na sceni novo pitanje:

- Biste li da Brugge za Karla Leticu izdvoji šest milijuna eura?!

Ne, to je previše, "klikaju" čitatelji Voetbala, zabrinuti za financijsku križaljku svoga kluba.

Premda Brugge ulazi u Ligu prvaka i zaradit će nesumnjivo dobar novac, toliko izdvojiti za vratara, oboriti sve klupske rekorde, čini im se previše i sasvim rizično.

Brojka od šest milijuna eura stalno se provlači kroz belgijski tisak kao da je to letvica koju je postavio Hajduk, makar iz Poljuda nije bilo ni takvih, ni bilo kakvih informacija. Osim činjenice da je Letici ponuđen novi ugovor na razini 200.000 eura godišnje.

Što se tiče prodaje, u krugovima bliskim Hajduku barata sa činjenicom kako Hajduk reflektira na barem tri milijuna eura odštete plus postotak od budućeg transfera.

Naravno, može se tražiti i šest i deset i tko zna koliko milijuna eura odštete, može se Leticu jednostavno ne pustiti u prodaju, pitanje je što je to realno.

Dok se Letičin čvor ne odmrsi, dotle se belgijski tisak zabavlja anketama.

Letica, da, ali ne za šest milijuna eura. Informacije se prelijevaju eterom, a Brugge i dalje slovi za favorita buduće destinacije (još uvijek) Hajdukova vratara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 22:54