StoryEditorOCM
Hajdukriječ trenera

Karoglan priznao kako mu nije bilo lako pripremati se za susret s Mladosti, Koprivnica je već u mislima: ‘Tamo je uvijek teško, ali momci su maksimalno motivirani‘

8. studenog 2022. - 17:04

Hajdukov trener Mislav Karoglan priznao je kako mu nije bilo lako pripremati momčad za susret s Mladosti iz Ždralova, jer nije imao puno informacija o protivniku.

- Bilo je teško, nemaš nikakve informacije. Na kraju su domaćini bili jako korektni, na čemu im čestitam. Bio je težak teren, u prvom poluvremenu smo bili dovoljno dobri, maksimalno ozbiljni. Što se tiče drugog dijela, ne mogu ne biti iskren pa reći da, čim malo dignemo nogu s gasa, to ne izgleda dobro – komentirao je Karoglan.

„Bijeli“ su u Bjelovaru zaigrali gotovo u udarnom sastavu, no ipak su priliku dobili mladi Rokas Pukštas na desnom beku i Dominik Prpić kao stoper.

- Veseli me da smo odmorili par igrača, da su igrali Pukštas i Prpić, te još neki mladi koji su ušli s klupe. S njima sam zadovoljan i to mi je najbitnije.

Na tribinama bjelovarskog stadiona bio je i Zoran Zekić, trener Slaven Belupa s kojim Hajduk u subotu igra u Koprivnici.

- Gleda on nas svaki vikend, mislim da mu ova utakmica neće previše značiti. Kup je varljiv, bitno je da se mi regeneriramo i da svakako budemo pravi u subotu, a vjerujem da hoćemo. Koprivnica je težak teren, prošle sezone tamo nismo pobijedili, to je još jedan motiv više. Bitno je dobro se spremiti, analizirati. Moramo odgovoriti muški, tamo je uvijek teško, ali momci su maksimalno motivirani i ja vjerujem da će biti dobro – zaključio je Karoglan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 09:40