StoryEditor
Hajdukliga prvaka

Juniori Hajduka ozbiljno zagrizli: pogledajte kako je Marijan Budimir uigravao momčad pred uzvratni dvoboj protiv Shkendije

Piše R.R.
19. listopada 2021. - 17:03

Dok su juniori Shkendije iskoristili lijep dan i nakon odrađenih treninga u Solina prošetali Splitom, a tek će iskoristiti zadnji termin za ispipavanje (hibridnog) travnjaka na Poljudu mladi igrači Hajduka su ozbiljno prionuli poslu. Bez obzira na prednost iz prvog susreta koja ulijeva priličnu sigurnost žele igrači Marijana Budimira rutinirano završiti posao i okrenuti se novom suparniku, najvjerojatnije bjeloruskom Minsku.

Tako je Budimir i njegov stožer uvježbavao neke nove kombinacije čime bi mogli do kraja potvrditi rezultat iz prvog dvoboja, ali i poslati poruku konkurentima što ih očekuje u daljnjem dijelu natjecanja.

A razlog za dolazak na Poljud itekako postoji. S obzirom da je UEFA vlasnik prava, a ovaj se susret preklapa s utakmicama Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige, neće biti moguće realizirati izravni prijenos putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk. Dakle ništa od streama, tko želi mora na Poljud.

Prodaja je započela, bit će otvorena tribina Istok (ulazi O, P, R i S), cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna, a za djecu do 12 godina 10 kuna. 

Sezonske pretplate vrijede za ovu utakmicu, a pretplatnici ne moraju preuzimat zamjensku ulaznicu, potrebno je samo predočiti sezonsku pretplatu na ulazu. 

Da i ne zaboravimo uz sva, otprije poznata, poštivanja epidemioloških mjera  i pravila koje možete pročitati OVDJE.

item - id = 1136309
related id = 0 -> 1148376
related id = 1 -> 1148340
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2021 05:42