StoryEditor
Hajdukasimptomatski slučaj

Jedan igrač iz druge momčadi Hajduka pozitivan na koronavirus, odgođene utakmice sa Sesvetama i Solinom

Piše PSD
15. rujna 2020. - 12:19
Paun Paunović/Cropix

Loše vijesti stižu s Poljuda, a one glase da je jedan igrač iz druge momčadi Hajduka pozitivan na koronavirus. Vijest su potvrdili iz kluba priopćenjem za javnost.

"Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus. 

Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu 16. rujna na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.

Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza. 

Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji", stoji u priopćenju objavljenom na službenoj stranici kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 14:36