StoryEditor
Hajdukmislite da je lako?

Izdrži polusezonu na klupi Hajduka: zabavite se uz ovu društvenu igru u doba kada sportski svijet miruje, a vi ste zatvoreni u svoja četiri zida

24. ožujka 2020. - 22:00

EURO je odgođen, velika većina nogometnih prvenstava je zaustavljena, a ni ostali sportovi nisu prošli puno bolje.

Situacija s koronavirusom postaje sve gora, a u gomili loših vijesti teško je pronaći razlog za optimizam. Iako znamo da će se situacija s vremenom smiriti, također znamo da nas najgore tek čeka.

Za to vrijeme izbjegavamo socijalni kontakt i prisiljeni smo sve više vremena provoditi u svoja četiri zida. Neki od nas moraju čak i raditi od kuće, a svjetlo i priroda sve se više svode na onaj tračak sunčevih zraka koji se probija između zgrada. Dobro, možda neki od vas žive na višim katovima nebodera ili u kući, izvan samog središta grada... Uglavnom, da se vratimo na temu.

I dok se gledanje filmova i serija, čitanje i ostali svakodnevni hobiji sada još više prakticiraju, ljubitelji sporta ostaju zakinuti za svakodnevnu zabavu na koju su naviknuli.

Društvene igre također su jedan od načina za "ubiti" vrijeme, a s obzirom na situaciju, one u virtualnom obliku postaju jedan od najboljih i najsigurnijih vidova zabave. Mi smo se potrudili napraviti jednu takvu, a ona se zove: Izdrži polusezonu na klupi Hajduka.

Svi znamo koliko je teško dugo izdržati na klupi Bijelih i koliko je to stresan i frustrirajuć posao za sve one koji ga se uhvate, stoga smo ovim putem to pokušali malo dočarati.

Cilj igre je isključivo zabava, ona nije osmišljena da bi se ikoga vrijeđalo i ponižavalo te je svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna.

Sva polja, uključujući START i KRAJ sadrže opis te su poredani linearno. Možete se samo kretati po ploči i pratiti razvoj događaja ili je zaista i zaigrati. Preporučujemo oboje, a moramo vas upozoriti da se, ako se odlučite zaigrati je, pripremite na frustracije.

Možete je igrati sami, ali zabavnije je barem u dvoje, dok vas može igrati maksimalno četvero. Iako, što je više igrača, to je igra više frustrirajuća.

Pijunima upravljate jednostavno ih povlačeći po ekranu, dok s desne strane imate kockicu koju pokrećete i zaustavljate klikom miša. Da biste vidjeli poruku na poljima (uključujući START i KRAJ) morate kliknuti na njih.

Zaista se nadamo da će vas ova igra barem malo oraspoložiti i pomoći vam da se opustite u doba kada gotovo cijeli sportski svijet stoji.

 

Izdvojeno

31. srpanj 2020 19:06