StoryEditor
Hajdukmožda su tajno

Hajduku su sa svih strana stizale čestitke: samo je jedna organizacija odlučila da Bijelima neće posvetiti pozornost, a znate i koja

Piše Robert Radica
13. veljače 2020. - 20:18
Duje Klarić/Hanza media

Slavljenički je dan, veliki dan na splitskom Poljudu. Stigli su Bijeli do svog 109. rođendana i nema onog tko nije na društvenim mrežama nije "nalijepio" nešto vezano uz Hajduk. Poznati i nepoznati, celebrity, bivši članovi kluba ... Svi redom i to – javno.

 

image
Službena Facebook stranica HNS-a
Screenshot
Svi javno, neka se vidi, samo HNS (Hrvatski nogometni savez, da ne bude zabune) – nije. Dogodilo im se u Kući nogometa da su na svojim kanalima zaboravili objaviti čestitku Hajduku. Inače su jako ažurni s obavijestima, prate se naši nogometaši, čestitaju postignuti golovi, "šera" se sa stranih portala ... Lijepa je to gesta.

No na današnji dan, 13. veljače HNS na svojem službenom Facebook i Twitter kanalu nema objave punih dvadesetak sati, nema ni na službenoj stranici, kao da se, eto ništa nije dogodilo. Niti rođendan Hajduka.

image
Službena Twitter stranica HNS-a
Screenshot
Nisu čestitari niti primijetili da se netko tijekom dana ukazao od HNS-a u Poljudu, a bilo je čestitara sa svih strana. Ne bismo htjeli griješiti dušu pa reći, da nije bilo nekakvog pisma ili telegrama. Provjeravali su nam, pronašli u trenutku pisanja ovog teksta ništa nisu.

Znamo da su napeti odnosi, loši, na relaciji Hajduk – HNS, ali se barem u ovakvim trenucima trebalo malo zaboraviti na to, pregrist ponos i ego i postaviti na stranici čestitku, ipak je Hajduk član istog tog HNS-a i ponosni, hrvatski klub.

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 13:14