StoryEditor
HajdukIntervju za novu tv

Hajdukov junak Marko Livaja: Pričam s Upravom svaki dan o svom ostanku. Šanse su 50:50

Piše PSD
6. svibnja 2021. - 23:38

Marko Livaja. Strijelac kada treba, asistent baš u posljednjem velikom derbiju na Poljudu ove sezone. Prvom uopće kojeg je igrao ovaj 27-godišnji ofenzivac. Hajdukovo glavno oružje u borbi za Europu, snaga Bijelih koja ih vuče i drži u situaciji da zaigraju u Konferencijskoj ligi sljedeće sezone.

Dao je Livaja intervju za Dnevnik Nove TV. U njemu je rekao da su šanse da ostane u Hajduku i sljedeće sezone - 50:50. Ali, gol Dinamu je bio ostvarenje njegovog dječačkog sna...

- Sigurno je, bio je to poseban dan za mene, prvi derbi sam odigrao sa 27 godina. Malo mi je krivo što nije bilo navijača jer svi znamo kakva je ovdje publika. Sigurno da sam ispunio jedan san i ništa, moramo nastaviti raditi dalje i dokazivati se u novim utakmicama.

Livaja se odrekao nemalog novca, oko pola milijuna eura dolaskom u Hajduk... Ostaje li?

- Iskreno, nisam pričao s menadžerom još o tome nego pričam tu s Upravom. Imamo stvarno dobar odnos, pričamo svaki dan, dajemo neke ideje jedni drugima. Ne želim još razmišljati o tome, imamo još četiri utakmice bitne za Europu, ne želim opterećivati ni sebe ni njih. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti što je najbolja opcija za mene i za njih i to je to."

Znači šanse su negdje 50:50?

- Možemo reći tako, da - kazao je Livaja za Dnevnik Nove TV.

O Biuku i Ljubičiću?

- Mislim da su Stipe i Marin pokazali da su već spremni igrati. Sigurno da neće svaka utakmica biti na top nivou, ali bitno da se vidi da su talenti i da mogu igrati i mislim da Hajduku to treba biti putokaz za ubuduće. Ovdje uvijek ima kvalitetnih igrača, samo im treba dati šansu - zaključio je Livaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 22:46