StoryEditor
Hajdukprvi trening

Hajduk u ponedjeljak počinje s pripremama: bit će interesantno vidjeti tko je sve ostao s Bijelima iz rasformirane druge momčadi

13. lipnja 2021. - 18:16

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak počinju s pripremama, prvi trening je u 11 sati pod vodstvom trenera Jensa Gustafssona koji će tako započeti svoj put s "bijelima".

Tu je dakako i Marko Livaja, njegov ostanak je najveće pojačanje, nekidan je objavio svoj ostanak i produžio ugovor s "bijelima".

Bit će interesantno vidjeti tko je sve s "bijelima" ostao iz rasformirane druge momčadi, zasad se zna da su primjerice otišli Stephan Chinedu, Nigerijac koji je prije dvije godine stigao iz Neretvanca, a bio je na posudbi u Dugopolju, te Bleart Tolaj, koji je tri godine proveo u Hajduku, a sad je pušten i potpisao je za Prištinu.

Zanimljivo je i hoće li se pojaviti Marco Fossati, prije neće, nego hoće, jer nema objave da se dogovorio s Hajdukom, a Talijanu je istekla posudba iz Monze.

Hajduk bi idućeg vikenda trebao gostovati kod Slavena u Grudi i to će mu biti prva utakmica u novoj sezoni koju potpisuje švedski trener.

Inače, trenirat će se na pomoćnom igralištu, budući da su radovi na glavnom travnjaku stadiona u Poljudu još uvijek u tijeku.

item - id = 1105520
related id = 0 -> 1129092
related id = 1 -> 1129082
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 00:41