StoryEditor
Hajdukubijanje tišine

Hajduk testirao zvučnu kulisu za sraz s Interom: svjedoci kažu da je bilo kao da je sjever barem pola ispunjen

Piše Jurica Radić/SN
31. svibnja 2020. - 20:46
HNS je objavio nova pravila pred nastavak prvenstvaHajduk.hr

Čuli su se navijački glasovi na Rujevici, Armada se okupila iza sjeverne tribine i pokušala pjesmom ublažiti sumornu atmosferu na stadionu.

Kako doskočiti komornoj atmosferi na koju nisu navikli igrači Hajduka na Poljudu? Rješenje je vrlo jednostavno, zvučnicima iz kojih dopiru navijačke pjesme. Tako je izgledala zvučna kulisa trening-utakmice koju su u petak navečer međusobno odigrali hajdukovci na Poljudu, pišu Sportske novosti.

Dok su igrači u crveno-plavim dresovima punili mrežu svojih suigrača u bijelim dresovima, iza sjeverne tribine, na šetnici Poljuda, smjestio je Hajduk snažne zvučnike iz kojih su navijačke pjesme bodrile nogometaše na travnjaku. Svjedoci kažu da je bilo kao da je sjever barem pola ispunjen! Tako je zvučao ambijent koji će se sigurno pokušati ponoviti i za utakmicu s Interom da se premijerni susret nastavka sezone ipak ne bi igrao u “grobnoj tišini”.

Bit će zanimljivo vidjeti, a bogme i čuti, kako će se navijati izvan stadiona, odnosno kako će navijački šušur i žamor sa zvučnika podići igrače u specifičnom ozračju. S druge strane, očekuje se da navijači zajednički odgledaju utakmicu na velikom ekranu u Splitu, kako bi se osjetio barem dio povratka nogometnog ozračja nakon gotovo tri mjeseca stanke.

#HAJDUK#ZVUČNA KULISA

Izdvojeno

21. lipanj 2020 00:18