StoryEditorOCM
Hajdukdanas u 18:10 sati

Hajduk jači ide na Istru: povratak Sahitija velika je stvar, samo je jedna dvojba za Leku

7. travnja 2023. - 14:30

Emir Sahiti ili Jan Mlakar? Čini se da je to jedina dvojba u postavi Hajduka koji dočekuje popodne Istru 1961 s velikim ambicijama da nastavi niz prvenstvenih pobjeda, dosad ih je tri nanizao. Sahiti se oporavio, ali i Mlakar nakon pogotka u Šibeniku i boljih predstava u posljednje vrijeme zaslužuje svoje mjesto.

No, Sahiti je jedan od glavnih igrača Hajduka, samo što dugo nije igrao. Tijekom priprema u Istri bio je u izuzetnoj formi. Potom je ozlijedio gležanj i baš se namučio dok se evo iz drugog pokušaja nije oporavio. Povratak Sahitija velika je stvar!

Već je jednom probao trenirati, ali ga je boljelo, pa je nakon dodatnog mirovanja sad uspio ući blizu postave. Od veljače do danas, u dva mjeseca, upisao je samo 45 minuta protiv Lokomotive.

Trener Ivan Leko mu se razveselio, konačno ga je skinuo s popisa bolesnih. Osim te dvojbe, sve ostalo izgleda kao nacrtano, Lučić - Mikanović, Vušković, Ferro, Melnjak - Grgić, Krovinović - Pukštas, Benrahou, Mlakar (Sahiti) - Livaja.

Ostalo je još devet kola, a Istra 1961 ne može računati na Antu Ercega, svog najboljeg igrača koji je kažnjen s devet utakmica zabrane igranja, a zbog tri žuta kartona izostaje im Reda Boultam. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Ferro, Vušković, Melnjak, Grgić, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 04:17