StoryEditor
Hajdukprijateljska u 14 sati

Hajduk igra Škabrnji u čast

Piše PSD.
10. studenog 2015. - 09:30
U sklopu obilježavanja tužne obljetnice stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu Hajduk će danas odigrati prijateljsku utakmicu sa županijskim ligašem Škabrnjom na Vlačinama. Lijepom gestom Hajduka, koji nakon Vukovara dolazi u Škabrnju, svi su u mjestu ganuti, no svakako najviše navijači kojih ima koliko i žitelja.

Prigodan program

Nakon prijema kod načelnika Općine Nediljka Bubnjara u 12 sati, kompletan Hajduk odlazi na mjesno groblje položiti vijence na centralni križ. U 14 sati zakazana je utakmica, a nakon nje druženje i domjenak.

U Škabrnji i mjestima oko nje, te u Zadru, miješa se tuga i zadovoljstvo. Tuga za onima kojih više nema, koji su dali svoj život za domovinu, a radost što dolazi najdraži klub Hajduk, pokloniti se žrtvama, odigrati utakmicu i družiti sa žiteljima Škabrnje. Dragan Župan, nekadašnji igrač Hajduka, a danas prvotimac Škabrnje nam je rekao:

- Dirnut sam, ali i radostan, kao i svi moji suigrači i žitelji mjesta. Dolazi nam Hajduk, sigurno je da ćemo sve učiniti da se osjeća kao doma. Na utakmicu će doći i staro i mlado, bit će Vlačine dobro popunjene. Još jednom im hvala za sve što su uradili dosad i što će uraditi u budućnosti za našu Škabrnju.

Ivica GJERGJA
foto: božidar vukičević / cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2022 04:16