StoryEditor
Hajdukpoljud rezerviran

Hajduk će za vrijeme reprezentativne stanke na mini-pripreme u dobro poznato 'utočište', domaćini očekuju barem pokoju loptu 

17. rujna 2019. - 16:28

Hajduk ide na mini-pripreme u Postira, detalje će tek objaviti u kući “bijelih”, ali plan je da se izmjeste sa stadiona u terminu kad reprezentacija zasjedne u Poljud.

Podsjetimo, reprezentacija igra vrlo važan okršaj protiv Mađarske 10. listopada u Splitu i “bijeli” se trebaju povući s poprišta. Moraju oslobodit prostor u trenutku kad Grad Split organizira utakmicu reprezentacije. Pa kud ćeš ljepše nego da svoj mir pronađu u izolaciji na – Braču.

Šoltanin Damir Burić vodi hajduke - na Brač, čuje se već zafrkancija, ali to je tako, na Braču, u Postirama su optimalni uvjeti, od hotela do travnjaka na kojem bi trenirali.

Hajduk u vikendu prije reprezentativne pauze igra protiv Varaždina u Poljudu, računamo da potom slijedi slobodan dan, a onda bi se zacijelo od utorka hajduci preselili na Brač.

Postirani već znaju za Hajdukove planove, dočekuju ih raširenih ruku. Koliko nas sjećanje služi posljednji put Hajduk je do Postira svratio u veljači 2017. godine, pod palicom Joana Carrilla, pripremajući se za nastavak sezone.

Bilo bi dobro da Postirama iz Hajduka daruju i neke balune, to od njih očekuju Bračani, a prije svega video-objavom 88-godišnji Lovre Kalašić koji je alfa i omega Postirana. Dugovječan, legendaran, a još uvijek aktivan borac da njegovom, nekadašnjem Kolektivcu, a danas klubu Postira-Sardi bude što bolje. Sigurni smo da Hajduk s darovima neće izostati.

Hajduk je baš običavao odlaziti u karantenu u Postira, radio je to još Blaž Slišković, pa Edoardo Reja, samo da neke spomenemo, a u sjećanju nam je kako je pokojni Stanko Poklepović pripremao hajduke i taktiku uoči finala Kupa protiv Šibenika, u hotelu Lipa. Bilo je to u proljeće 2010. godine, radio i TV-ekipe su se sjatile pratiti pressicu u Postirama, da ne povjeruješ da je cijela dekada, desetljeće već prošlo.

Uglavnom, kad stigne “repka”, Hajduk smjera na Brač, na mini-pripreme.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 07:51