StoryEditor
Hajduksvečani domjenak

Hajdučka obitelj okupila se kako bi nazdravila Katalinićevoj nagradi za životno djelo u splitskom sportu

17. rujna 2021. - 13:12

Hajduk je proslavio nagradu što je dobio njegov Ivan Katalinić, bio je to svečani domjenak, skup veterana i prvotimaca i funkcionera prigodno, u poljudskom Bijelom salonu, e da se nazdravi svečaru, iskusnom Kataliniću. Potpisao je čak 22 trofeja u bogatoj hajdučkoj karijeri vratara, a trofej, to je ono što posebno rajca predsjednika Lukšu Jakobušića.

Katalinić je dobio Trofej Fabjan Kaliterna, nagradu za životno djelo u splitskom sportu i bio je to znak da Jakobušić ovog petka prigodno okupi hajdučku obitelj.

- Svaka mu čast, ja sam ranije donio sličnu nagradu, prošlih godina, Trofej pomlatka HNS-a, a raniji se predsjednik tog nije sjetio - kazao je Ante Ivković.

Jakobušić drži hajdučku obitelj na okupu, njegova je poruka jasna, zajedništvo prije svega:

- Okupili smo se da čestitamo Kataliniću, o njegovim trofejima danas možemo samo sanjati, on je vodio momčad u Ligi prvaka, kako nam samo to zvuči... Kad imaš rezultat, onda imaš atmosferu. A nama atmosfera treba da imamo rezultat. Nama je cilj trofej, ali do cilja treba putovanje... Na tom putovanju budimo zajedno, cijela hajdučka obitelj, trofej neka bude kruna svega - govorio je Jakobušić, tim riječima čestitao slavljeniku.

Okupilo se na desetke Hajdukovih veterana svih generacija, Katalinić je zahvalio na prijamu, zaželio da se nađu na istom mjestu kad se bude slavilo trofej, kup ili prvenstvo.

Lovre Kalinić, kapetan prvotimaca koji su također nazočili svečanosti, Lovre Kalinić, vratar, dao je Kataliniću zeleni vratarski dres Hajduka s brojem 1 uz pljesak prisutnih, Kate je najčešće svojedobno branio u zelenom dresu...

image
Tom Dubravec/ Cropix
item - id = 1128025
related id = 0 -> 1134527
related id = 1 -> 1134463
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2021 02:28