StoryEditor
Hajdukbradarićeva besida

Gotovo da je bilo neugodno proći kraj Hajdukovog zida šutnje: Prvo poluvrijeme budemo jako dobri i dominantni i onda loše reagiramo, bole me ovi porazi

30. listopada 2019. - 21:43

U svlačionici Hajduka turobna atmosfera, pognute glave ispred ulaza dok se Damir Burić spremao taman popet na pressicu, uza skale, na kat. Poraz "bijelih" je bio totalno neočekivan, posebno nakon dobrog prvog dijela kojeg je Hajduk dobio na "poene", da bi potom uslijedio nokaut...

Gotovo da je bilo neugodno proći kraj tog zida šutnje i tjeskobe hajdukovaca gore u improviziranu press-sobu pred kojom su, kao u predsoblju, juniori Gorice – večeravali, uživali su u svom obroku kao da se ništa važno nije dogodilo.

Mali stadiončić u Velikoj Gorici, sve stane "u po metra", gdje čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna.

Načas s pobjednicima, a Hajduk? Filip Bradarić je bio otvoren:

- Znali smo što nas čeka ovdje, pripremali smo se, ali na kraju se rezultat gleda, mi smo ti koji smo izgubili, a prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, dominirali, sto posto. Međutim, opet nam se događa da smo u napadu bezopasni, ne možemo u zadnjih 20 metara baš ništa napravit! Kad treba zabit gol nema nas i to je problem.

Dodao je:

- U drugo nismo ušli kao u prvo, oni su nas možda iznenadili s tim, ali iz prvog šuta su dali gol, a i mi smo prije toga dali gol, ali je poništen, ne znam što je to bilo (lakat Ismajlija, op. a.). U svakom slučaju ne možemo bježat od odgovornosti za sve ovo što se dogodilo.

Poentirao je:

- U subotu je za nas finale Lige prvaka, opet ovdje kod Gorice da isperemo barem malo gorak okus. Što nam se dogodi u poluvremenu, na gostovanjima? E, kad bismo barem znali. Pričamo o tome puno, ni sami ne znamo odgovor. Prvo poluvrijeme budemo jako dobri i dominantni i onda loše reagiramo. Bole me ovi porazi. Preuzimamo punu odgovornost! – rekao je Bradarić.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 20:50