StoryEditor
HajdukOreščanin čestitao igračima

Fešta je trajala cijelim putem kući, a sada ponizno dalje na Lokomotivu

4. veljače 2019. - 13:50
osijek_hajduk21-030219

Fešta je bila u svlačionici Hajduka u Osijeku, zapjevalo se iz sveg grla, ima tu i video uradak koji kruži, stavljalo se po društvenim mrežima, čestitao je Siniša Oreščanin igračima, cijeloj momčadi, rekao je:

- Ponizno dalje!

To je odjek Hajdukove pobjede u Osijeku. Pobjeda cijele momčadi i vizije koja se stavlja ispred njih. Tele-vizija. Vizija na daleko. Kako su odigrali u Osijeku, mogli bi hajduci daleko dogurati. Čak su i nas zvali na lice mjesta u Osijek oni obični ljudi, navijači, što su doma, konkretno u Splitu i Zadru, gledali sve to na tele-viziji i bili su zadovoljni. Hajdukovom kombinatorikom i smišljenim gardom. I pobjedom. Zasluženom pobjedom.

Šta bi i oni dali da su osjetili djelić slavlja uživo, prasak raspoloženja u Hajdukovoj svlačiuonici, prije nego što će Oreščanin spustiti balun na zemlju.

Još nam u ušima odjekuje pjesma navijača Hajduka s osječkih tribina

"Bijeli" će sad s guštom dok ovo pišemo auto-putom sve do Splita, ne smeta im dugo bus-putovanje. Došli su avionom do Zagreba da im bude lakše, a dalje sve autobusom, najprije do Osijeka i sad natrag kući.

Ovo je kao 4:1 protiv Šahtara u Turskoj, samo što su ovo sad tri boda, puna šaka brade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 16:24