StoryEditorOCM
Hajduk‘spektakularne duge‘

Društvenim mrežama kruži tajanstvena analiza Hajdukovog dragulja, ‘secirali‘ ga do detalja, ocijenili, ali i ‘prodali‘

Piše I. R.
16. svibnja 2023. - 17:57

Svašta se može pronaći u bespućima interneta. "Skrolajući" Twitterom za oko nam je zapela misteriozna analiza Hajdukovog mladog talenta Luke Vuškovića. Nije nam poznato tko je autor ove, priznajemo, prilično detaljne analize. "Secirali" su ga do detalja, ocijenili mu svaku kategoriju, istaknuli dobre, ali i loše strane. A na kraju su dali i svoj konačni sud o tome koji mu je domet, te u kojoj bi ligi mogao zaigrati.

Ciljevi i predviđanja su najviši. 

- Tehnički je potkovan stoper s potencijalom da postane igrač svjetske klase i zaigra za momčad iz vrha španjolske Primere ili engleskog Premiershipa.

Bili su toliko precizni da su dali i postotak. Po njima, izgledi da postane vrhunski igrač su između 80 i 89 posto.

Što se ocjena tiče, desetke je pokupio u kategorijama dugih i kratkih dodavanja, te pasova desnom nogom. Pregled igre također mu je za 10, kao i liderstvo, te hrabrost. Slabije ocjene (petice) dobio je za brzinu reakcije, obranu jedan na jedan, šut...

- Nevjerojatno je visok za svoje godine, a vjerojatno će još rasti. Nesavladiv je u zraku. Sjajno kontrolira loptu za igrača svoje građe, ima odličan prvi dodir. Njegove duge lopte su spektakularne - samo je dio hvalospjeva o Vuškoviću.

Postoje, međutim, i stvari na kojima bi trebao poraditi.

- Nije baš najbrži stoper. Oklijeva s uklizavanjem. Mora puno raditi na koncentraciji i pozicioniranju. Igra u svom ritmu i često na terenu izgleda nonšalantno.

Evo što su sve napisali o Vuškoviću, uvjerite se sami...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:21