StoryEditorOCM
HajdukUdarci po džepu

Dogodilo se i to, od svih sankcioniranih klubova najmanju kaznu disciplinskog suca za prošlo kolo dobio je Hajduk

Piše F. V.
19. travnja 2023. - 23:00

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer obično srijedom reže kazne, a pomalo neuobičajeno ovaj put od svih sankcioniranih klubova najbolje je prošao Hajduk, ‘bijeli‘ su dobili najmanju kaznu.

Klakočer je sankcionirao klubove nakon odigranog 29. kola. Hajduk je kažnjen s 850 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača na utakmici Rijeka – Hajduk odigranom proteklog vikenda na Rujevici. Domaćin tog susreta Rijeka je kao organizator kažnjena s 1.250 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača.

Osijek je kažnjen jedinstvenom kaznom od 2.200 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminirajućeg ponašanja domaćih navijača tijekom utakmice Osijek – Lokomotiva, skandirali su sucu: ‘Cigane‘. Dinamo je zbog korištenja pirotehničkih sredstava svojih navijača na domaćem ogledu sa Slaven Belupom kažnjen s 2650 eura.

Najveću kaznu u ovom kolu je također iznenađujuće dobio Varaždin. Klub iz baroknog grada kažnjen je s čak 2700 eura zbog diskriminirajućeg ponašanja domaćih navijača na domaćem susretu s Istrom 1961, poslije odluke suca su vikali: ‘Cigani, Cigani‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:57