Sport Hajduk

vikend sastanaka

Partija šaha s HNS-om se nastavlja: na Poljudu se sastao NO, oglasio se i Naš Hajduk

vikend sastanaka

Vikend sastanaka, najprije Upravni odbor Našeg Hajduka s nadzornicima "bijelih", a onda se sastao i Nadzorni odbor Hajduka. No, posebnih vijesti nema.

Pobjeda protiv Slaven Belupa ulijeva dozu smirenosti i sve ide dobrim tijekom. Ono najvažnije, a to je prva momčad, ide prema plasmanu na europsku scenu. Siniši Oreščaninu nadzornici mogu samo čestitati, jer ako se sjetimo s koje pozicije je Hajduk startao zimus, nakon pauze, onda je "ušuljavanje u Europu", kako to naziva trener Oreščanin, baš velika stvar!

Baš zbog toga rezultat prve momčadi nema potrebe biti u fokusu razgovora. Nego su rasprave – strateške.

Udruga Naš Hajduk je pak obznanila kako se u petak sastala s nadzornicima "bijelih":

- Članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka sastali su se s predstavnicima Nadzornog odbora Hajduka na temu financijskih izvještaja, njihova kvartalna objavljivanja i ostalih detalja vezanih za povećanja transparentnosti koje je od iznimne važnosti i zajednički prioritet – izvijestio je Naš Hajduk.

A u subotu su članovi Nadzornog odbora Hajduka održali svoju novu sjednicu, jednu u nizu. Drže se nadzornici obećanja kako se neće bez ljute potrebe pojavljivati po medijima, samo primjerice kad su objavili razlaz s Jasminom Huljajom.

Navodno, ove subote nisu ni raspravljali o odnosima s HNS-om, premda su ti odnosi u žarištu zanimanja.

Već smo pričali o tome kako su u Udruzi Naš Hajduk prošlog tjedna tražili (i dobili) objašnjenje, a evo sad i razgovor obavili s nadzornicima, očito iznenađeni nedavnim sastankom u Zagrebu s Marijanom Kustićem.

Danas, NO bez objave redovite sjednice, a što se tiče Mađarske i HNS-a, partija šaha se očigledno - nastavlja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk