Sport Hajduk

stigla čestitka

HNS ponovno ispraznio Poljud, Hajduku nova ogromna novčana kazna, Jurić će isto posegnuti u džep

stigla čestitka

Karlo Primorac, predstavnik NK Osijek koji je udaljen s klupe u 92. minuti utakmice Istra 1961 - Osijek zbog neprimjerenog komentiranja odluka i vrijeđanja sudaca kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i novčanom kaznom od 1.000 kuna (članak 53.b DP HNS).

Samir Toplak, trener NK Inter-Zaprešić udaljen je s klupe u 90. minuti utakmice Inter Z.-Gorica zbog učestalog prigovaranja sucu (treće udaljenje tijekom prvenstva) te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna (članak 53.a DP HNS).

Stanko Jurić, igrač HNK Hajduk kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna zbog povredi odredbi Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika po završetku utakmice Hajduk-Rijeka (članak 84. DP HNS).

Na utakmici Hajduk-Rijeka u više navrata od strane navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona evidentirano je paljenje preko 40 pirotehničkih naprava, a posebno u periodu od 67.-76. minute kada su upaljene 33 baklje pri čemu ih je šest ubačeno na tartan stazu te su  zapaljene dvije sjedalice na tribini. Također, u više navrata tijekom utakmice na sjevernoj tribini stadiona evidentirana su skandiranja neprimjerenog i rasističkog sadržaja. Zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a i učestalog ponavljanja istih na prvenstvenim utakmicama u tekućem prvenstvu HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem prve slijedeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na Gradskom stadionu Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 70.000 kuna.

Sa po 5.000 kuna kažnjeni su HNK Gorica, NK Inter-Zaprešić i NK Slaven Belupo zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54. DP HNS.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk