Sport Hajduk

nima di nas nima

I na kraju svita Hajduk iz Splita! Pogledajte kako izgleda kada Kanađani prirede Bilu noć

nima di nas nima

Odavno je poznato da se za Hajduk navija u svakom kutku zemaljske kugle. Iznimka, naravno, nije ni Kanada. Društvo prijatelja Hajduka iz St. Catharinesa u Ontariju velikodušno nam je ustupilo fotografije sa svoje Bile noći koju su organizirali krajem ožujka, a vi u našoj galeriji pogledajte kako su se zabavljali slaveći svoj omiljeni klub.

- Imali smo oko 180 ljudi za večeru (rasprodano), a ukupno oko 200 iza večere za ples i veselje. To je za našu malu zajednicu u Niagari velika brojka, rekao je Martin Mamić, glasnogovornik Društva.

- Gosti su stigli iz Londona, Kitchenera, Toronta, Georgetowna, Mississauge, Miltona, Hamiltona, i naravno iz St. Catharinesa, dodaje Mamić.

Ratko Ćubelić, predsjednik Društva, zahvalio je i onima bez kojih ova večer ne bi bila tako posebna.

- Zahvaljujemo se grupi Volti koji su nas zabavljali svojim glazbenim umijećem, i gospodinu Ivanu Grbešiću koji je svojim prisustvom učinio ovo okupljanje interesantnijim, rekao je Ćubelić.

Iako tisućama kilometara udaljeni od domovine, kanadski Hrvati ne zaboravljaju svoje korijene, a upravo je Hajduk taj koji ih sve zajedno dodatno povezuje. Našim 'Kanađanim' možemo samo čestitati na uspješno odrađenoj premijernoj Biloj noći i poželjeti još mnogo zajedničkih druženja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk