Sport Hajduk

imao je sjajnu sezonu

Hajduku nedostaje klasični napadač: kad je postao slobodan igrač mnogi su počeli zazivati njegovo ime, ali ništa od povratka

imao je sjajnu sezonu

Kad je prije više od mjesec dana Franck Ohandza postao slobodan igrač, zagolicala se mašta Hajdukovih navijača.

Mnogi su počeli zazivati njegov povratak u Poljud, no kako stvari stoje od toga neće biti ništa jer bi kamerunski napadač trebao ostati u Kini. Ovih dana (vjerojatno sutra) očekuje se da će potpisati ugovor s jednim klubom iz te zemlje. Prva ili druga liga, nije poznato.

Iako je u dresu drugoligaša Shenzhena postigao 18 golova uz 11 asistencija, što su izvrsne brojke, “Frani Zolji“ klub nije produljio ugovor koji je istekao s koncem prošle godine.

Tu su se navijači „bilih“ malo uzbudili jer bi Ohandza svakako bio pojačanje sadašnjoj Hajdukovoj momčadi kojoj ionako nedostaje klasični napadač. Međutim, budući da je u Kini imao višestruko veću plaću nego na Poljudu, Ohandzin povratak u Split u ovom trenutku nije realan.

Dvadesetsedmogodišnji Ohandza iz Hajduka je otišao u veljači prošle godine u transferu “teškom“ navodno 1,2 milijuna eura, a dobrim igrama pomogao je Shenzhenu popeti se do druge pozicije i ulaska u prvu kinesku ligu. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk