Sport Hajduk

derbi bez pobjednika

Letica: Mi smo igrali dobro i zaslužili tri boda. Ali su i protivnici igrali dobro, pa neka ovo ostane utakmica za pamćenje

derbi bez pobjednika

Izvrsna utakmica, ali bi se Hajduku više svidjela manje dobra igra, a da su sva tri boda u džepu.

Ljuti ih i ponašanje prema navijačima, pa je predsjednik Ivan Kos dao posebnu izjavu, najavljuje traženje zaštite od UEFA, plaši se i zamisliti kako će izgledati organizacija finala Kupa i najbolje da navijači odmah stanu u red u Vinkovcima, ako misle na vrijeme ući na stadion... To nije mali problem... 

A što se tiče igre i zanosnih 3:3, igru treba gledati kao zalog napretka ususret derbijima protiv Rijeke pred Uskrs, a potom i protiv Dinama u drugoj polovici travnja.

Sporni detalj, penal iz kojega je Osijek izjednačio nije bio glavna tema u mixed-zoni. Prepustit ćemo ga lamentiranja pred malim ekranima. Slavila se igra.

Toma Bašić je rekao:

- Imali smo vodstvo, vrlo brzo ga trebali povisiti. Bili smo izrazito raspoloženi za igru. Pobjedi smo bili bliže, posebno u prvom dijelu kad smo sjajno ušli u utakmicu...

Nema dvojbe da bi junak utakmice bio opet i iznova Karlo Letica, jer u očaj je bacao Erosa Grezdu obranivši mu najmanje tri šanse. No, primio je gol iz slobodnjaka, lopta mu je pala ispred njega, nije ju dohvatio u odskoku i kad je ušla u mrežu podigao je ruku u vis u znak isprike prema suigračima.

No, sve ostalo što je (o)branio bilo je sjajno. A penal... Imao ga je na ruci, pročitao je stranu ali ni njegovih 201, 202 centimetra nisu uspjeli zaustaviti oštar udarac Hajradinovića:

Letica je već Hajdukova konstanta, ovaj put jedan od tri primljena gola idu mu na dušu, ali sve otslao više nego dobro:

- Utakmica je bila odlična za gledatelje. Kažete da sam izludio Grezdu?! Branio sam najbolje što mogu... - skroman je Letica. I ponavlja rado:

- Mi smo igrali dobro i možda smo zaslužili i sva tri boda. Ali su i protivnici igrali dobro, pa neka ovo ostane utakmica za pamćenje. I nas neka dobra igra gura naprijed – rekao je Letica.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk