Sport Hajduk

intezivne pripreme

Pozitivno ozračje nakon dvije velike gostujuće pobjede: Kopić protiv Lokomotive ne može računati na najboljeg strijelca i asistenta

intezivne pripreme

Pred nogometašima Hajduka ostala su još dva prvenstvena ogleda do završetka polusezone. Igrat će Bijeli najprije protiv Lokomotive u Maksimiru u nedjelju 10. prosinca, a potom će sedam dana poslije u posljednjem susretu polusezone igrati na Poljudu protiv Inter-Zaprešića. 

Odradili su jučer hajdukovci na pomoćnom travnjaku Poljuda trening u sklopu priprema za sljedeći sraz, a treneru Željku Kopiću zbog tri žuta kartona na raspolaganju u nedjelju neće biti Ante Erceg, najbolji strijelac i asistent dosadašnjeg dijela sezone - piše Hajduk.hr.

Postigao je Ante dosada ukupno 11 pogodaka i dodao sedam asistencija. Erceg je odigrao sjajno posljednja dva susreta zabivši golove u Gradskom vrtu, a potom i za pobjedu na Rujevici i potvrdio sjajnu formu.

Zamjenski trening jučer su odrađivali Zoran Nižić, Dante Stipica i Ahmed Said Said koji još vuku lakše ozljede iz Kup dvoboja protiv Osijeka. Ostali igrači su na raspolaganju i intenzivno rade na pripremi za Lokomotivu.

Pozitivno je ozračje u redovima hajdukovaca nakon posljednje dvije pobjede na zahtjevnim gostovanjima u Osijeku i Rijeci. Pokazali su Kopićevi igrači karakter i snagu u ključnim trenucima.

Bijelima će u srazu s Lokomotivom suditi Mario Zebec iz Cestice kojemu pomažu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Goran Loparac iz Sladojevca. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka odakle dolazi i kontrolor suđenja Danijel Trampus.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk