Sport Hajduk

jedini hrvatski klub na listi

Godišnja ulaznica za Hajduk među najpoželjnijima na svijetu!

jedini hrvatski klub na listi

Ugledni Bleacher Report objavio je listu 25 najpoželjnijih godišnjih ulaznica u svijetu nogometa. Kriteriji za ulazak bil isu kvaliteta nogometa, atmosfera na stadionu, šansa za pobjedu, kvaliteta lige i cijena ulaznice.

Među onima koji nisu uspjeli ući među 25 najboljih su Hajduk, varšavska Legija i Raja Casablanca koji se ipak nisu mogli boriti s europskim i svjetskim velikanima koji igraju u puno boljim ligama.

Ipak, veliko je i ovo priznanje za Bijele posebno kada znamo kakvo je stanje u hrvatskom nogometu i koliki su nagomilani problemi. Ono što je Hajduka stavilo uz bok puno bogatijim klubovima su zasigurno atmosfera i cijena ulaznice.

Očekivano, na vrhu su dva njemačka kluba. Prvoplasirana Borussija i drugoplasirani Bayern igraju u sjajnoj ligi, važnu ulogu u europskim natjecanjima, a o navijačima ne treba trošiti riječi. Tko god je vidio Borussijin 'Žuti zid' nije mogao ostati ravnodušan.

Na trećoj poziciji se nalazi Barcelona, najbolje plasirani talijanski klub je očekivano Napoli, a zanimljivo je da je Real Madrid koji je dvostruki uzastopni aktualni prvak Europe tek na osmom mjestu.

Možemo se samo nadati da će se uskoro u Lijepoj našoj podignuti kvaliteta lige, a samim time i kvaliteta nogometa na Poljudu pa da Hajduk vrlo brzo i uđe na ovu prestižnu listu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk