Sport Hajduk

DOŠLI VIDITI SVOJE

Dalić doletio iz Kijeva u Poljud: pružio potporu sinu Toniju i vidio stare prijatelje

DOŠLI VIDITI SVOJE

Dan poslije velikog trijumfa u Kijevu izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pojavio se na Poljudu. Smjestio se u ložu i pogledao utakmicu Hajduka II i Varaždina, dvaju klubova za koje ga vežu snažne emocije. Za oba je igrao, a pritom je i bio trener Varaždina (tada Varteksa) čiji je današnji dopredsjednik njegov sin Toni. U Hajduku je, pak, bio u kombinacijama za sportskog direktora i ne skriva svoje simpatije prema "bilima".

No jučer nije bio raspoložen za priču oko reprezentaciji. 

- Sve što sam imao, rekao sam odmah nakon utakmice. Nemojte se ljutiti, nikome nisam dao izjavu – rekao je Dalić, ostavivši tako otvorenim pitanje njegova statusa i budućnosti kao izbornika „kockastih“.

Priznao je kako je u posljednjih nekoliko dana, otkako je uskočio u izborničko sedlo, pritisak na njega bio velik. Gotovo nesnošljiv. Negativni komentari, kojih je bilo, također su doprli do njega.

- Prihvatio sam ulogu izbornika zbog Hrvatske, a ne zbog nekih pojedinaca... – ponovio je ono što je već nekoliko puta naglasio. 

- Pola Saudijske Arabije i Emirata navijalo je za Hrvatsku protiv Ukrajine. Jednog dana ću se sigurno vratiti onamo – dodao je.

A o Hajduku je još rekao:

- Zadnji put sam bio tu na Brondbyju i naježio sam se. Stavio sam video atmosfere na svoj Instagram profil. Evo, pogledajte. Jedanaest tisuća pregleda. S Poljudom sam u vezi dugo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk